Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl kapıların huzurı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; defa nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Web sitesine giriş yaptığım andan kellelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, Tenvir Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin işlemlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek data işleme sürecine bulutsuz rızamın olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkür Ederiz.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu makaslamakmızda;

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan kötüın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek ciğerin Yangın çıkış kapısı istanbul kapının sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Demetevler mahallesinde kâin aksiyonletmeme İtfaaiye müfredatına munis şekilde yangın cıkış kapısı dokumalması gerekmektedir.

Bunun karınin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Görmüş olacaksınız ki bu had faik kaliteli yangın kapılarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) asıl amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki duman, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların sair katlara geçişini kösteklemek yahut olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu dokumanın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında uyanıklık edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi bâtınin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile gerekli mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir gayrı öge ise emniyet yerine ihtiyaç mahsus şiabat contalardır.

Dunda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve kaideında tek yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page