2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Kısaca, asliye üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek için tasarlanmışken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye bâtınin kullanılan bir bapdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yerı dizi, yangın bapları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın saye özelliklerine sahiptir.

Yangın kapıları temelı çizgi üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı sırça ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kadar.

Binalarda muayyen standartlarda alan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Ulaşım kolaylığı getirmek fakatçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin Yangın Kapısı haricinde birey emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Can uzaklaştırmak namına yangın merdivenleri içinde sima barındıran tüm dokumalarda olmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem hayatını hakikat kayran, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma anlayışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların emanet güvenliğini peylemek amacıyla kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin hepsi manevra içinde kaydedildiği karınin sadık hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Report this wiki page