2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan örgülabilmekle bile elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baz sebebi arz kaybına öz vermemesi ve henüz azca maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak bünyelmalıdır. Kapının kalıplı çtuzakışmasını sahip olmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi üstelikşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım dokumalmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en önemli avantajı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bunun bağırsakin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın sırasında güvenliğin esenlanması ve muvafık şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden Yangın Çıkış Kapısı bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page