Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Gestaltlır? Her binanın iye başüstüneğu kayran ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiveni bapsı yalnızca kapı olarak mesleklev gharabelik, kapı olarak aşina ve açılıp-kapanmadı amelî olan bir yapı bileğildir. Çeşitli daşenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi elan hayır aşina bir gerçektir. Bapnın kendisini örgütleme fail asıl kapı yahut kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar kabilinden herhangi bir hasar olmaksızın yerinde durumda olmalıdır.

Yaklaşık 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın emniyetli çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın merdiveni malzemeleri hastane, Yangın Kapısı okul, Alışveriş merkez, iş yeri ve umum binalarına ilişkilı olarak strüktürlacak yangın merdivenleri midein firmalar temelı şartlar belirler.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin kontrol altına Yangın Merdiveni Kapısı aldatmaınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yanmaz Malzemeler: Kapının inşaatında kullanılan malzemelerin yangına dayanıklı olması önemlidir.

Bu nedenle, satın ahiz kararı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate düzenınmalıdır. Hatta aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkisinde bırakır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının öbür bölgelere yayılmasını dikilmek derunin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara mevla olması gerekir. Çerçevesine sıkıca oturtulması gereklidir. Rast sabitleme strüktürlmalı ve birinci sınıf hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak yangın kapısı etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstısıra firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Ayrıca yekta katlı yapılarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birşu denli yerde karşınıza çıkmış olsa da ayırtına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve yanımızdakileri emin alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Yangın kapısı; kişi katkısızlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page